Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cilt, giderici, maske, pembe, selülit, tarifi, yenileyici

Cilt Yenileyici Ve Selülit Giderici Pembe Maske Tarifi ..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yediğimiz hormonlu gıdaların, hava kirliliğinin, stresin, zararlı tüm dış etkenlerin cildimizde yarattığı kötü etkilerinden kurtulmak istemez misiniz

Daha çok ünlülerin tercih ettiği Pembe Maske ile cilt problerinden kurtulmanız mümkün Pembe Maske ile, cildiniz yenilensin, canlansın ve gençleşsin

Pembe maske, ciltteki vitamin, su, kolejen eksikliğini tamamlayarak cildi parlak ve daha zinde bir görünüme sokuyor

Oldukça popüler olan Pembe Maskeyi evinizde kendiniz yapmaya ne dersiniz İşte hem cildinize, hem de selülitlerine uygulayabileceğiniz Maskenin formülü…

Yüz ve Dekolte Bölgesi için Pembe Maske Tarifi :

* 1 yemek kaşığı gül suyu
* 1 yemek kaşığı gül yağı
* 1 yemek kaşığı avakado yağı
* 1 yemek kaşığı badem yağı
* 1 yemek kaşığı kayısı yağı
* 2 yemek kaşığı kil
* 1 E vitamini kapsülü

öncelikle yüzünüze pieling yapın Tüm malzemeleri karıştırın Yüzünüze ve dekolte bölgenize 1 kat gazlı bez örterek, maskeyi, gazlı bez üzerinden sürün Maskeyi çıkarırken cildiniz de tahriş olmasın diye Maske kuruduğunda cildinizden çıkartın

Bu maskeyi gün aşırı 10 kez uygulayın

Selülit için Pembe Maske Tarifi :

Aynı malzemelere aynı oranda kekik ve biberiye yağıda ekleyin Selülitli bölgelerinize uygulayın

alinti

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

mormeneksem harika bilgiler paylasim yapion ama pahali paylasim bebegim bunlar ) ucuzundan git bizim milletimize ))) yüzdeki cilt yenilemesi icin haftada 2 kez yüzünüzü keseleyin piril piril yumusacik pamuk gibi cildiniz olur bacaklariniza peeling mi yapmak istioyorsunuz biraz zeytin yagi icine de simit denilen ince bulgurdan accik katin masaj yaparak sürün ovun biraz oh mis gibi yumusacik oluyor bacaklariniz))vücudun her yerine de kullabilirsinizpoponuzda selulitmi var veya olmasindan mi korkuyuorsunuz her gun sadece 5 dakika kese veya firca varsa elinizde ne varsa deyim artikin alin onu poposnuza sürün masaj seklinde yuvarlak dairesel hareketler yeterli inanin sadece 5 dakika mucize yi görün)
iyi reklamci olur he benden )))))))))))
mormeneksem insallah kizmiyon baana senin paylasimlardan sonra birseylerde ben katiom diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

elahanim30 Nickli Üyeden Alıntı

mormeneksem harika bilgiler paylasim yapion ama pahali paylasim bebegim bunlar ) ucuzundan git bizim milletimize ))) yüzdeki cilt yenilemesi icin haftada 2 kez yüzünüzü keseleyin piril piril yumusacik pamuk gibi cildiniz olur bacaklariniza peeling mi yapmak istioyorsunuz biraz zeytin yagi icine de simit denilen ince bulgurdan accik katin masaj yaparak sürün ovun biraz oh mis gibi yumusacik oluyor bacaklariniz))vücudun her yerine de kullabilirsinizpoponuzda selulitmi var veya olmasindan mi korkuyuorsunuz her gun sadece 5 dakika kese veya firca varsa elinizde ne varsa deyim artikin alin onu poposnuza sürün masaj seklinde yuvarlak dairesel hareketler yeterli inanin sadece 5 dakika mucize yi görün)
iyi reklamci olur he benden )))))))))))
mormeneksem insallah kizmiyon baana senin paylasimlardan sonra birseylerde ben katiom diye

Ne kizmasi!! Yeni ve guzel bilgiler ogreniyorum sayen de Diger konulara da tecrubelerini bekliyorum bitanem Ben kimyasal katkili bir cok ilac ve guzellik malzemesini kullanmiyorumBitkisel kokenli degil mi hepsi, bu sebepten dolayi bitkisel cozumler benim icin ilk oncelikli her zamanBu sepepten dolayi da sizlerle paylasmak cok daha dogru bir karar, Begendigine de cok sevindim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com