|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bitkisel, dik, dolgun, göğüslerin, için, kalması, tedaviler |
![]() |
Göğüslerin Dik Ve Dolgun Kalması İçin Bitkisel Tedaviler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göğüslerin Dik Ve Dolgun Kalması İçin Bitkisel Tedaviler...Bayanları güzel ve çekici kılan en önemli unsurlardan birisi göğüsleridir ![]() ![]() Çok sık kilo alıp vermek, doğum, emzirme ve menopoz dönemleri ile doğuştan gelen göğüs kaslarının zayıflığından ötürü göğüsler bozulur, sarkar ![]() ![]() Doğanızda olan beğenilme duygusunu ve öz güveninizi tekrar kazanmak istemezmisiniz? Bunu doğadaki bitkilerden elde edebilirsiniz ![]() Göğüsleri Forma Sokan Bitkisel Tedaviler : * Mercanköşk, Nane, Kekik karışımı : 1 su bardağı sıcak suya bu bitkilerin kurutulup ufalanmış olanından birer kahve kaşığı katılır, 20 dakika demlenip süzülür ![]() ![]() ![]() * Ökse : 1 çay bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı ufalanmış ökse yaprağı konur, 20 dakika demlendikten sonra süzülür ve pamukla akşam meme üzerlerine ve meme kaslarına bolca sürülür ve kurumaya bırakılır ![]() ![]() ![]() * Tunus baklası : Yukarıda anlatıldığı gibi tatbik edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Zambak : Zambakta kadınlık hormonu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu masaj göğüslerin gelişmesini, dolgun ve dik olmasını ve öyle kalmasını sağlar ![]() ![]() * Limon ve kanyak karışımı : 1 ölçü limon suyu, 1 ölçü kanyakla kırıştırılmalı, akşamları memelerin alt tarafından ve yanlardan yukarı doğru 5 dakika bu karışımla masaj yapmalıdır ![]() ![]() * Zeytinyağı, badem yağı ve lavatin esansı : 7 yemek kaşığı zeytinyağı, 3 yemek kaşığı tatlı bademyağı, 3 çay kaşığı lâvantin esansını karıştırıp akşamları, göğüslere dıştan uç kısımlara doğru masaj yapılır Ayrıca; her banyodan sonra sadece memeler üzerine ince bir hortumla soğuk duş yaptırılmalıdır ![]() ![]() Alinti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göğüslerin Dik Ve Dolgun Kalması İçin Bitkisel Tedaviler...ben tek seyi yapiorum cokda yardimini görüyorum oda gögüslere sok tedavisi )nasil mi hemencecik yazayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk önce sicak suyla sag gögsünüzü bol bol sulayin yaklasik 30 saniye boyunca sonra hemen suyu sicakdan soguga alin buz gibi olsun ama,,, hemen soguk suyla yuvarlak hareketle suyu dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göğüslerin Dik Ve Dolgun Kalması İçin Bitkisel Tedaviler...elahanim30 Nickli Üyeden Alıntı ben tek seyi yapiorum cokda yardimini görüyorum oda gögüslere sok tedavisi )nasil mi hemencecik yazayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk önce sicak suyla sag gögsünüzü bol bol sulayin yaklasik 30 saniye boyunca sonra hemen suyu sicakdan soguga alin buz gibi olsun ama,,, hemen soguk suyla yuvarlak hareketle suyu dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Guzel tecrubelerini bizimle paylastigin icin cok tesekkur ederim canimcim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göğüslerin Dik Ve Dolgun Kalması İçin Bitkisel Tedaviler...elahanim30 Nickli Üyeden Alıntı ben tek seyi yapiorum cokda yardimini görüyorum oda gögüslere sok tedavisi )nasil mi hemencecik yazayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk önce sicak suyla sag gögsünüzü bol bol sulayin yaklasik 30 saniye boyunca sonra hemen suyu sicakdan soguga alin buz gibi olsun ama,,, hemen soguk suyla yuvarlak hareketle suyu dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu garantiye almak için 45 sn yapsak olurmu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göğüslerin Dik Ve Dolgun Kalması İçin Bitkisel Tedaviler...mormeneksem Nickli Üyeden Alıntı Guzel tecrubelerini bizimle paylastigin icin cok tesekkur ederim canimcim ![]() ![]() ![]() oy ne demek canimcim ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- talebe Nickli Üyeden Alıntı bunu garantiye almak için 45 sn yapsak olurmu valla ben denedim ama soguk suyla 45 saniye imkaniiiiiiiii yok ben dayanamadimmmmmmmm ))))) dayanabilirsen buyur |
![]() |
![]() |
|