Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitkisel, dik, dolgun, göğüslerin, için, kalması, tedaviler

Göğüslerin Dik Ve Dolgun Kalması İçin Bitkisel Tedaviler...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bayanları güzel ve çekici kılan en önemli unsurlardan birisi göğüsleridir Bu yüzden bayanlar hep diri ve dolgun göğüslere sahip olmak ister

Çok sık kilo alıp vermek, doğum, emzirme ve menopoz dönemleri ile doğuştan gelen göğüs kaslarının zayıflığından ötürü göğüsler bozulur, sarkar Hal böyle olunca vücut şekli bozulur ve bayanların kendine has öz güvenleri kaybolur

Doğanızda olan beğenilme duygusunu ve öz güveninizi tekrar kazanmak istemezmisiniz? Bunu doğadaki bitkilerden elde edebilirsiniz

Göğüsleri Forma Sokan Bitkisel Tedaviler :

* Mercanköşk, Nane, Kekik karışımı : 1 su bardağı sıcak suya bu bitkilerin kurutulup ufalanmış olanından birer kahve kaşığı katılır, 20 dakika demlenip süzülür Akşam yatmadan önce bu çay ile meme ve meme kasları bolca ıslatılır ve kurumaya bırakılır Bu çay, göğüs kaslarını kuvvetlendirerek göğüslerin dik durmalarını sağlar

* Ökse : 1 çay bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı ufalanmış ökse yaprağı konur, 20 dakika demlendikten sonra süzülür ve pamukla akşam meme üzerlerine ve meme kaslarına bolca sürülür ve kurumaya bırakılır Buna bir süre devam edildiğinde zamanla göğüsler kendini toparlar Bu arada yukarıda kaydettiğimiz yiyeceklerin de sofradan eksik edilmemesi sureti ile göğüslerin dolgunlaşması sağlanmalıdır

* Tunus baklası : Yukarıda anlatıldığı gibi tatbik edilir Çok fayda verir, memelerin ve meme kaslarının daha çabuk kuvvetlenmesini sağlar Bunda da yine yiyeceklere önem verilmelidir En iyisi bir gün ökse, diğer gün Tunus baklası tatbik edilmesidir Bu ikisine devam etmek daha iyi sonuç verir

* Zambak : Zambakta kadınlık hormonu vardır Bu da göğüs güzelliği için çok fayda verir 3-4 adet zambak soğanı ince kıyılır, sonra el presinde sıkılarak suyu çıkarılır Bu, eşit miktarda gliserinle karıştırılır Akşamlan tüm meme ve meme etrafı bu yağla ovulur
Bu masaj göğüslerin gelişmesini, dolgun ve dik olmasını ve öyle kalmasını sağlar Bu karışım ihtiyaç duyuldukça kullanılmalıdır

* Limon ve kanyak karışımı : 1 ölçü limon suyu, 1 ölçü kanyakla kırıştırılmalı, akşamları memelerin alt tarafından ve yanlardan yukarı doğru 5 dakika bu karışımla masaj yapmalıdır Bu sık sık tekrarlanmalıdır

* Zeytinyağı, badem yağı ve lavatin esansı : 7 yemek kaşığı zeytinyağı, 3 yemek kaşığı tatlı bademyağı, 3 çay kaşığı lâvantin esansını karıştırıp akşamları, göğüslere dıştan uç kısımlara doğru masaj yapılır

Ayrıca; her banyodan sonra sadece memeler üzerine ince bir hortumla soğuk duş yaptırılmalıdır Bu yoksa sünger, soğuk suya batırılarak göğüsler bolca ıslatılmalıdır

Alinti

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ben tek seyi yapiorum cokda yardimini görüyorum oda gögüslere sok tedavisi )nasil mi hemencecik yazayim cok ucuz cokda kolay simdi her banyodan sonra dus seyinizi elinize alin ( sey diyorum cünkü su an aklima türkcesi gelmiorrrr )))
ilk önce sicak suyla sag gögsünüzü bol bol sulayin yaklasik 30 saniye boyunca sonra hemen suyu sicakdan soguga alin buz gibi olsun ama,,, hemen soguk suyla yuvarlak hareketle suyu dökün 30 saniye sonra dier gögsünze gecin tekrar sicak ve soguk sok tedavisi yapin sonra tekrar ayni islemi 2 kez daha sag ve sol diye uygulayin ay insallah iyi yazmisimdir okunulcak anlasilcak sekilde kusura bakmayin türkcem accik rahmetli olmus farkina vardim)))) özür dilerimben bunu devamli yapiorum cokkkkkkkkkkdaaaaaaaa memnunum tavsiye ederim valla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

elahanim30 Nickli Üyeden Alıntı

ben tek seyi yapiorum cokda yardimini görüyorum oda gögüslere sok tedavisi )nasil mi hemencecik yazayim cok ucuz cokda kolay simdi her banyodan sonra dus seyinizi elinize alin ( sey diyorum cünkü su an aklima türkcesi gelmiorrrr )))
ilk önce sicak suyla sag gögsünüzü bol bol sulayin yaklasik 30 saniye boyunca sonra hemen suyu sicakdan soguga alin buz gibi olsun ama,,, hemen soguk suyla yuvarlak hareketle suyu dökün 30 saniye sonra dier gögsünze gecin tekrar sicak ve soguk sok tedavisi yapin sonra tekrar ayni islemi 2 kez daha sag ve sol diye uygulayin ay insallah iyi yazmisimdir okunulcak anlasilcak sekilde kusura bakmayin türkcem accik rahmetli olmus farkina vardim)))) özür dilerimben bunu devamli yapiorum cokkkkkkkkkkdaaaaaaaa memnunum tavsiye ederim valla

Guzel tecrubelerini bizimle paylastigin icin cok tesekkur ederim canimcim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

elahanim30 Nickli Üyeden Alıntı

bunu garantiye almak için 45 sn yapsak olurmu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

mormeneksem Nickli Üyeden Alıntı

Guzel tecrubelerini bizimle paylastigin icin cok tesekkur ederim canimcim

oy ne demek canimcim insallah iyi anlatmisimdir)uatndim yazdigimi okudukdan sonra cok hafif bir turkceyle ))

--- Sonraki mesaj ---

talebe Nickli Üyeden Alıntı

bunu garantiye almak için 45 sn yapsak olurmu

valla ben denedim ama soguk suyla 45 saniye imkaniiiiiiiii yok ben dayanamadimmmmmmmm ))))) dayanabilirsen buyur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com