![]() |
İste Genc Kalmak İcin Mucize Öneriler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İste Genc Kalmak İcin Mucize ÖnerilerKanserden ülsere, ağrılardan cinsel isteksizliğe kadar birçok hastalığın çaresi doğada gizli ![]() ![]() ![]() * Ananas ağrı kesici etkisi yaparken soğan ise antibiyotik görevini görerek bakterileri öldürür ![]() * Mantar ve çay gribi önler ![]() * Pancar ve kahve cinsel gücü artırmanızda etkili olur ![]() * Siyah çikolata yaşam süresini uzatır ![]() * Kırmızı etten sonra kahve ya da çay içmek, etten alınacak demirin etkisini büyük ölçüde azaltır ![]() * Köri ve zencefil beyni korur ![]() * Limon koklamak, astım krizi gibi astım hastalığının etkilerini azaltır ![]() * Kivi, görme kabiliyetini artırır, sarımsak ise ağız yaralarını mucizevi şekilde iyileştirmeye yardımcı olur ![]() * İncir, kemik sağlığını korur, fındık ise kanın pıhtılaşmasını önler ![]() * Soya göğüs, kavun prostat, kahvaltı etmek gırtlak, ekmek ise tüm kanser türlerine yakalanma riskini azaltır ![]() * Tarçın diyabet riskini önler ![]() * Kırmızı biber, rahat nefes almayı sağlar, yoğurt ağız kokusunu giderir ![]() * Bal ülseri önler, zeytinyağı kalp rahatsızlıkları riskini azaltır ![]() * Dondurma, saçı düzleştirip parlatır ![]() * Bakla ve fasulye, daha genç görünmenize yardımcı olur ![]() * Ispanak, böbrek rahatsızlıklarına karşı oldukça fayda sağlar ![]() * Saf meyve suyu, dişleri güçlendirir ![]() (takvim) alinti --- Sonraki mesaj --- * Dondurma, saçı düzleştirip parlatır ![]() bunu ilk defa duydum |
![]() |
![]() |
|