|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
güzelleştiren, güzellik, uygulanmış, öneriler, önerileri |
![]() |
Uygulanmış Güzellik Önerileri – Güzelleştiren Öneriler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uygulanmış Güzellik Önerileri – Güzelleştiren ÖnerilerBir çok kişi tarafından denenmiş ve beğenilipte tavsiye edilmiş, güzellik önerilerini sizlerin bilgisine sunuyoruz ![]() guzel kadinlar Saçınız yağlı bir görünüme sahipse, geniş uçlu bir makyaj fırçasını mineral bir pudranın içine batırın ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel kokmak için Saçlarınıza az bir miktar parfüm sıkın ![]() ![]() ![]() Nasırlar için vazelin Yatmadan önce nasırlarınıza vazelin uygulayın ![]() ![]() ![]() Makyaj tazelemenin pratik yoluMakyajınızı yeniden yapmak için zamanınız yoksa, bir kulak pamuğunu makyaj temizleyicisine batırın ve makyajınızın yalnızca akmış veya bulaşmış bölgelerini silin ![]() Avakado ile yumuşayınTaze bir avokadonun çekirdeğini çıkartıp kabuklarını soyun ve meyveyi tüm vücudunuzda gezdirin ![]() ![]() ![]() Kırılan tırnağınızı yapıştırınKırıldığı zaman tırnağınızı koparmak yerine, bir damla Japon yapıştırıcısını kırıldığı yere damlatın ![]() ![]() ![]() Ruj temizlerken ![]() ![]() ![]() Göz kremi kaşlara da kullanılırYoğun bir göz kremini kaşlarınıza uygulayarak onları da nemlendirmeniz mümkün ![]() ![]() Cildiniz kabartma tozuyla parlasınUyguladığınız bir otobronzan sonrasında cildinizde çizgiler meydana geldiyse, banyo lifinin üzerine koyacağınız bir miktar kabartma tozu ile cildinizi ovarak bu çizgilerden kurtulabilirsiniz ![]() Kirpik kıvırıcınızı ısıtınKirpikleriniz dümdüzse, metal kirpik kıvırıcıyı birkaç dakikalığına fönle ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Fırçanıza saç spreyi uygulayınSaçlarınızı kuruttuktan sonra fırçanızın üzerine bir miktar saç spreyi sıkın ve saçınızı tarayın ![]() ![]() Nemlendiricinize bebek yağı katınParlak ama çok yağlı görünmeyen bacaklara sahip olmak için günlük vücut nemlendiricinizin içine bir damla bebek yağı ekleyin ![]() Bitki yağından yararlanınTırnakların etrafını çevreleyen ölü derilerin sertleşip şeytan tırnağına dönüşmemesi için, bu bölgelere bir miktar kayısı yağı damlatın ![]() Uçuğunuzu kremle yatıştırınUçuğun çıkmaya başladığını hissettiğiniz anda üzerine bir miktar yoğun formüllü nemlendirici sürerek daha kötü bir hale gelmesini önlemiş olursunuz ![]() Göz kaleminizi dondurunGöz kaleminizin ucu uygulama sırasında dağılıyorsa, onu 15 dakikalığına buzluğa koyun ![]() Sivilcenize diş macunu sürünSadece bir bezelye büyüklüğünde uygulayın ![]() ![]() ![]() Sabunu susuz kullanınKullanmaya kıyamadığınız sabunlarınızı iç çamaşır çekmecenize veya tişörtlerinizin durduğu rafa koyarsanız, bunları giydiğinizde harika kokarsınız ![]() Kaşlarınızı diş fırçasıyla tarayınKullanılmamış nemli bir diş veya kaş fırçasının üzerine saç spreyi sıkarak kaşlarınızı rahatça düzleştirip şekle sokabilirsiniz ![]() Kuru bölgelerinize pişik kremi sürünÇatlak dirsek ve ayak topuklarınızı yumuşatmak için bu bölgelere yoğun bir tabaka halinde pişik kremi uygulayın ![]() Yumuşak kirpiklerGözlerinize makyaj yapmadan ilgi çekmek için, kirpiklerinizin ucuna birkaç damla vazelin uygulayıp tarayın ![]() ![]() Saç tellerinizi yatıştırınSaç spreyini uyguladıktan sonra, kutusunu yatay şekilde tutarak saçınızın üzerine baskı uygulayın ![]() Koltuk altınıza peelingEğer koltuk altlarınız kuruyor ve pul pul dökülüyorsa narin bir vücut peeling’i ile bu bölgeyi yumuşatabilirsiniz ![]() El kreminiz oto bronzan ile harmanlayınSolaryuma gitmeyi tercih etmiyorsanız birkaç damla bronzlaştırıcı kremi el kreminizle karıştırın ve bu karışımı bacaklarınıza sürün ![]() Doğal bukleler içinSaçlarınızı fön kullanmadan doğal yollarla kurumasını bekleyin ![]() Cilt lekeleri için çay torbasıEğer cildiniz bir sebepten ötürü tahriş olmuş ve sişmişse, demli ama soğuk bir poşet yeşil çayı cildinizin üzerine yerleştirin, iki-üç dakika kadar tutun ![]() Sirke ve sodayla parlak saçlarBir ölçek sirkeyi dört ölçek sodayla karıştırın ve saçınızı bu karışımla ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bacaklarınızı saç kremiyle tıraş edinTıraş köpüğünüz bittiyse onun yerine saç kremi kullanabilirsiniz ![]() ![]() -alıntı- |
![]() |
![]() |
![]() |
Uygulanmış Güzellik Önerileri – Güzelleştiren Öneriler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uygulanmış Güzellik Önerileri – Güzelleştiren Önerilercok guzel pratık bılgıler belkıde cogumuz uyguluyoruz yanlız su avakadoyu anlamıyorum bır kere gıdıp alayım dedım 5 sene evvel ne görsem avakado dedım şöyle bır kılo alayım markete gırdım bır kıloyu aldım kasaya geldım kadına 4 mılyonu uzattım kadın bön bön baktı ne oldu dedım hanımefendı avakadonun tanesı 4 mılyon bende kılosu dıye rahat rahat koydum butun mılletın ıcınde rezıl oldun aldıgım yere nasıl koydum hatırlayamıyorum o zaman uzerımde fazla para yoktu yemeye bulduk guzellıge kullancaz ıstemem avakadofalan |
![]() |
![]() |
|