Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ecclestoneun, istanbul, parkta, söz

İstanbul Park'ta Son Söz Ecclestone'un

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul Park'ta Son Söz Ecclestone'un

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Formula 1 İstanbul yarışlarının devamı konusunda, “Formula 1 ile ilgili son sözümüzü söyledik Top artık Sayın Ecclestone’da” dedi

Akgül, yarışın İstanbul’da sürmesi için yeni sözleşme döneminde kendilerinden yıllık 26 milyon dolar istendiğini belirterek, “Son Formula 1 yarışında Formula 1 yarışlarını düzenleyen FOA’nın başkanı Sayın Bernie Ecclestone ile görüştük ve böyle bir dayatmayı kabul etmeyeceğimizi söyledik Kendilerine farklı formüller önerdik Söylediğimiz formülleri beğendiğini ve görüşmeye devam etmemiz gerektiğini söyledi Nerede, ne zaman görüşme talep ederse görüşürüz Bu şekilde ayrıldık,” diye konuştu

Reklam ve yayın gelirleri
Formula 1 için her yıl 135 milyon dolar para verdiklerine dikkati çeken Akgül, yaptıkları teklife ilişkin şu ayrıntıları anlattı: “Bu parayı ödemeye devam edelim, seyirci gelirlerini, reklam gelirlerini ve televizyon yayın haklarını da size bırakalım ‘İşletmeden zarar ettiğinisi söylüyordunuz Onu bize bırakın’ dedik Bunları üst üstte koyduğunuzda 20 milyon doları buluyor Al parayı git, işletmeyi bize bırak Seyirci az, diyorsunuz Ben size seyirci garantisi de veriyorum Anlaştığımız paradan seyirciyi garanti edeyim Diyelim üç gün boyunca 100 bin seyirci 100 bin seyirci altına düştüğünde biz karşılayalım

Teklifimiz hoşuna gitti
YAPILAN bu teklifin Bernie Ecclestone’un çok hoşuna gittiğini söyleyen Yunus Akgül, “Kendisi de İstanbul pistini seviyor ve tekliflerin iyi olduğuna inanıyor Bunları kabul ederse devam eder Ben Gençlik ve Spor Genel Müdürü olarak organizasyon almak için ne fedakarlıklar yapıyorum

otomobil gazetesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com