![]() |
Erdoğan'ın 'Çek Git'Dediği Bekir Çoşkun Tepkili! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Erdoğan'ın 'Çek Git'Dediği Bekir Çoşkun Tepkili!![]() Bekir Coşkun yer arıyor! 21 Ağustos 2007 Salı 14:14 Erdoğan'ın 'çek git' dediği Bekir Coşkun tepkili ![]() “O benim cumhurbaşkanım olmayacak” dediği için Başbakan’dan şaşırtan bir tepki alan gazeteci Bekir Coşkun, bu tepkiye cevabını tatilini geçirdiği Cunda Adası’ndan verdi ![]() Ntvmsnbc'ye konuşan Bekir Coşkun, “Elinizi vicdanınıza koyun, bir başbakana bu söz yakışıyor mu” dedi ![]() Coşkun’un yarınki yazısının başlığı da şöyle: Gidecek yerim yok! Suç varsa mahkemelere gidilir Bu ülkede eğer kötü bir şey yapılıyorsa buna tepki duymak bir gazetecinin en doğal hakkıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İran'da mollaların gelişinden önceki hava Daha çok İran’da mollaların gelişinden önceki havaya benziyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emin gazeteden ben Türkiye'den kavuldum Enteresan bir şey var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım depo benzinle Midilli'ye Nereye gideceğimi de bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidecek yer garantilemeden yazı yazmasınlar? Aman dikkat etsinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarınki yazımın başlığını işte şimdi birlikte çıkarttık ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Proğramı izlerken, o sözü duyunca en az Bekir Coşkun ve eşi Andree kadar içim acıdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fikir ve görüşlerinin hepsine katılmamakla, tüm yazılarını tasvip etmemekle birlikte kabul edilmesi gereken ve unutulmaması gereken bir önemli konu vardır ![]() ![]() ![]() Bu ülkenin taşına, toprağına, suyuna, çiçeğine, ağacına, böceğine, kedisine, köpeğine aşık bir insana bu söz sarfedilmemeliydi ![]() ![]() Bu memleketten hiç gitmemesi gereken biridir Bekir Coşkun ![]() ![]() Ben de bir çok kimseyi benimsemiyorum ve tanımıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haber içi teşekkürler suskun kardeşim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Yorumun için ben teşekkür ederim:))Söylediklerinizede katılıyorum bekir coşkun bu memleketten gitmemesi gereken biridir!Gel görki bunu başka insanlara anlat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|