![]() |
Modern Ve Klasiği Birleştirin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Modern Ve Klasiği Birleştirin![]() Günümüzün modern dünyasında hala klasik kalmış bir insanım ![]() ![]() ![]() Evimde mutlaka anneannemden kalma aile yadigarı eşyalarım olsun istiyorum ![]() ![]() Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz? O zaman neden bu klasik koltuğun yanına bu modern sehpayı koymayalım? Ya da bu klasik berjer koltukları neden bu güzel modern sehpa ile birlikte kullanmayalım? Bu şık odayı, bu modern abajur ve lambalarla tamamlamak benim çok hoşuma gidiyor ![]() Bu güzelim dantelli perdelerin yanına modern bir koltuk yerleştirmeye bayılıyorum ![]() Böylesine şık ve klasik bir odada köşe sehpasını modern çizgilerden seçmek çok hoş görünüyor ![]() Klasik kumaşları, modern ve spor kumaşlarla birleştirmek odaya ayrı bir karakter katıyor ![]() Bu modern koltuk klasik sehpalar ve yemek takımıyla da çok şık görünüyor ![]() Siz de benim gibi modern çizgilerle, klasik çizgileri birleştirmekten hoşlanıyorsanız evinizdeki uygulamalarınızı bizimle paylaşabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|