![]() |
50 Yıl Sonra Google |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
50 Yıl Sonra GoogleYıl 2057 dır ![]() Adam tam evden çıkacaktır ve arabasının anahtarını bulamamıştır ![]() --Damlaaaaaa nerde bu arabanın anahtarları? --Hayatım ne bilim ben nerde senin anahtarların ,googledan aratsana veeeeeeee google mucizesi :big_smile1: |||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| ||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| ![]() :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: :big_smile1: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bbk
![]() |
![]() bikeresinde öle bi dalmışımki evin anahtarını bulamayınca telefonla çaldırıcaktım nerdeyse :):)))))) buda omisal olmuş:)) teşekkürler mate ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() valla elli yıl sonra olur bunlar:))Teşekkürler paylaşımın için! ![]() ![]() ![]()
|