![]() |
Perdeli Kereviz Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Perdeli Kereviz Dolması![]() 6 kişilik ![]() ![]() 4 kereviz (eşit büyüklükte) 8 lahana yaprağı 1 limonun suyu 4 soğan 400 gr kuzu kuşbaşı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 ![]() 5 çorba kaşığı zeytinyağı 8~10 kırmızı ve sarı kiraz domates Birkaç maydanoz dalı Tuz karabiber Perdeli kereviz dolması: Sebzeli yemek tarifleri arasında iyi bir seçim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçlerini oyduğunuz kerevizleri tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ve limon suyu ilave edin ![]() ![]() ![]() Soğanları soyup küp doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etli harcı kerevizlerin içine paylaştırın ![]() ![]() Doğradığınız kereviz içlerini fırın tepsisinin dibine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|