![]() |
Etli Ve Buğdaylı Dolma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Ve Buğdaylı Dolma![]() 1 su bardağı buğday 2 kırmızı dolmalık biber 2 yeşil dolmalık biber 2 sarı dolmalık biber 3 soğan 1 kahve fincanı zeytinyağı 200 gr kuzu eti 5 domates 3~4 dal dereotu 1 su bardağı sıcak su Tuz Kekik Karabiber 1 çorba kaşığı biber salçası Etli ve buğdaylı dolma: Buğdayı bir gece öncesinden suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağının yarısını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir sos tenceresinde kalan su, zeytinyağı ve rendelenmiş domates ve baharatı ekleyip pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|