![]() |
Pirzolalı Yaprak Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pirzolalı Yaprak Sarma![]() 750 gr taze asma yaprağı 500 gr pirzola 400 gr az yağlı koyun kıyması 2 ![]() 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1 soğan 4-5 diş sarımsak 1 çorba kaşığı salça 1 ![]() 1 ![]() Pirzolalı yaprak sarma: Bir tencereye su doldurup tuz ve yarım limonun suyunu ekleyin ![]() ![]() Soğan ve sarımsağı temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirzolaları tuzlayıp biberleyin ve yayvan bir tencerenin tabanına dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|