Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
otlu, taze, tereyağ

Taze Otlu Tereyağ

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Otlu Tereyağ



Malzemeler:
- 1 kalıp tereyağ
- İncecik kıyılmış, dilediğiniz taze otlar (Önerilenler: Taze soğan, taze kekik)
- Biraz tuz ve taze çekilmiş karabiber
Oda sıcaklığına getirdiğiniz tereyağı çatalla ezin İçine incecik doğradığınız otları, biraz tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ekleyip, karıştırın


Karışımı yağlı bir kağıda serin ve sıkıca paketleyin İşte herşey bu kadar basit! Tıpkı tereyağ gibi buzdolabında saklayıp, gerektikçe dilimleyerek kullanabilirsiniz Güzel bir haftasonu kahvaltısında kızarmış ekmeklere sürmek için harika bir seçenek olacaktır Aman kalp doktorları duymasın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.