![]() |
Akdeniz Esintisi Renkli Salata |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akdeniz Esintisi Renkli Salata![]() 1 demet andiv ( İtalyan marulu) 1 demet yeşil lollo rosso( İtalyan kıvırcığı) 1 demet kırmızı lollo rosso 1 kırmızı soğan 100 gr hindi füme 1 salatalık 50 gr yarım ceviz içi 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı limon suyu 100 gr labne peyniri 1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri 1 çay kaşığı pulbiber Tuz Akdeniz esintisi renkli salata: Tüm yeşillikleri temizleyip yıkayın ve iri iri doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız yeşillikleri ve malzemeleri renk değişimlerine göre servis tabaklarına paylaştırırak yerleştirin ![]() ![]() Labne peyniri, rendelenmiş kaşarpeyniri, limon suyu, tuz ve kırmızı pul biberi ayrı bir kâsede sıvı krema kıvamına gelinceye kadar karıştırın ![]() ![]() Hazırladığınız peynirli sosu salataların üzerine gezdirip hafifçe harmanlayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|