Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bulgur, patlıcanlı, pilavı, tavuklu

Tavuklu Patlıcanlı Bulgur Pilavı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Patlıcanlı Bulgur Pilavı



Kaç Kişilik 4 kişi
Süre 1 saat
Zorluk Derecesi: Normal

Kullanılan Malzemeler:
1 su bardağı bulgur
1 patlıcan
1 tavuk göğsü
1 soğan
1 biber
1 kırmızı biber
1 domates
tuz karabiber
zeytinyağı
Hazırlık

Tarifin Hazırlanışı
tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kısık ateşte suyunu salıp çektikten sonra küp küp doğradığımız soğanlarla birlikte kavuruyoruz Biberleri ve yine küp doğradığımız patlıcanları ekleyip kavurmaya devam ediyoruz domatesi ekleyip suyunu çekmesini bekliyoruz son olarak bulgurumuzu atıp hafif kavurup suyunu tuzunu ve karabiberi ekleyip kapağı kapatıp pişmesini bekliyoruz demlendikten sonra servis yapıyoruz

afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.