![]() |
Kızarmış Kabaklı Pestolu Bulgur Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızarmış Kabaklı Pestolu Bulgur Pilavı![]() 2 su bardağı pilavlık bulgur 2 su bardağı su 300 gr kabak 1 limonun ince şerit doğranmış kabuğu 2 çay bardağı sıvıyağ 1 demet fesleğen Yarım demet maydanoz Tuz 1 çay bardağı ceviz içi 1 çay bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri Kızarmış kabaklı pestolu bulgur pilavı: Fesleğen ve maydanozu temizleyin ![]() ![]() Bulguru tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabakların uç kısımlarını kesip cips gibi halka dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Kalıpları servis tabaklarına ters çevirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|