Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bulgur, kabaklı, kızarmış, pestolu, pilavı

Kızarmış Kabaklı Pestolu Bulgur Pilavı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızarmış Kabaklı Pestolu Bulgur Pilavı





2 su bardağı pilavlık bulgur
2 su bardağı su
300 gr kabak
1 limonun ince şerit doğranmış kabuğu
2 çay bardağı sıvıyağ
1 demet fesleğen
Yarım demet maydanoz
Tuz
1 çay bardağı ceviz içi
1 çay bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri

Kızarmış kabaklı pestolu bulgur pilavı:
Fesleğen ve maydanozu temizleyin Fesleğen, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve peyniri robotta ezin

Bulguru tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün Pesto sosu ekleyip harmanlayın Bulguru yağlanmış 6 krem karamel kalıplarına paylaştırın Üzerine kaşığın tersi ile bastırarak düzeltin Üzerlerini örtüp 23 dakika dinlendirin

Kabakların uç kısımlarını kesip cips gibi halka dilimleyin Sıvıyağı tavada iyice kızdırıp kabakları kızartın Kabakları kağıt peçete üzerine alıp yağını çektirin Limon kabuklarını da yağda kızartıp peçete üzerine alın

Kalıpları servis tabaklarına ters çevirin Kabak ve limon kabuğu ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.