Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ispanaklı, kanatlı, pilav, tavuk

İspanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav





500 gr ıspanak
2 su bardağı pirinç
35 su bardağı tavuk suyu
8 tavuk kanadı
7 kiraz domates
30 gr tereyağı
Tuz

Ispanaklı ve tavuk kanatlı pilav:
Pirinci tuzlu ve limonlu sıcak suda 30 dakika bekletin Nişastası gidene kadar bol suyla yıkayıp süzün

Ispanağı temizleyip incecik doğrayın Tereyağını tencerede eritip ıspanağı hafif kavurun Pirinci ekleyip karıştırın Tavuk kanadı, tavuk suyu ve tuzu ilave edip tencerenin kapağını kapatın Su kaynayıncaya kadar yüksek ateşte pişirin Ateşi kısıp pirinçler suyu çekene kadar pişirin Ocaktan alıp karıştırın ve domatesleri ekleyip üzerini kağıt havlu ile kapatın 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.