Tarçınlı Arpacık Soğanli Tas Kebabı ... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarçınlı Arpacık Soğanli Tas Kebabı ...MALZEMELER 400 gr kuzu eti 10 adet arpacık soğan 1 çorba kaşığı biber salçası 2 adet havuç 2 adet domates 4 diş sarmısak 1 çorba kaşığı tereyağı 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı tarçın Karabiber Tuz Arpacık soğanların kabuklarını soyun Tencereye yağları koyduktan sonra üzerine kuşbaşı doğranmış etleri koyup beş dakika kavurun Soğanı, iri doğranmış havuç ve sarmısağı ekleyip kavurmaya devam edin, bu aşamada tarçını ilave edin Daha sonra salça, doğranmış domates, tuz, karabiber koyup iki bardak sıcak su ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() alinti ![]() ![]()
|
|
|
|