Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çoban, kebabı

Çoban Kebabı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çoban Kebabı





Kullanılan Malzemeler:
1/2 Kg Kuzu Eti
1/2 Yemek Kaşığı Biber Salçası
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Kekik
Tuz
3 Adet Orta Boy Kuru Soğan
2 Diş Sarımsak
3 Adet Domates
4 Adet Sivri Biber
3 Adet Orta Boy Patates

Hazırlık
Etleri salçalar ve baharatlar ile karıştırıp, bir gün buzdolabında bekletin

Tarifin Hazırlanışı
Domates, patates, sivri biber ve sarımsakları irice doğrayınSoğanları kalın halkalar şeklinde doğrayınEtleri, sebzeleri ve soğanları iyice karıştırıp, tepsiye yayın, üzerine yarım su bardağı sıvı yağ gezdirin180 derece ısıtılmış fırında etler pişene kadar fırınlıyoruz
Son 5 dk fırının sadece ızgarasını kullanarak, hafifçe üstlerinin kızarmasını sağlayın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.