![]() |
İç Pilavlı Taç Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İç Pilavlı Taç Kebabı![]() 2 kg koyun kaburga 2 diş sarımsak 3 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 3 ![]() 1 tatlı kaşığı kekik Tuz Pilav için: 2 su bardağı baldo pirinç 1 soğan 2 çorba kaşığı kuşüzümü 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 100 gr tereyağı 2 ![]() Tuz, karabiber İç pilavlı taç kebabı: Etleri cam tepsiye alıp uçlarını birleştirerek taç şekli verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinci sıcak tuzlu suda 20 dakika bekletip bol suyla yıkayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etin suyundan 1 bardak kadar alıp pirincin üzerine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|