Kuzukulağı Soslu Bresaola |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzukulağı Soslu Bresaola![]() 480 gr kuzukulağı pesto sos 500 gr bresaola 500 gr kabak 400 gr salatalık 100 gr susam 100 gr keten tohumu 1 litre kuzukulağı pesto için 120 gr kuzukulağı 75 gr dolmalık fıstık 750 ml zeytinyağı 70 gr parmesan peyniri 20 gr sarımsak Tuz karabiber Kuzukulağı soslu bresaola: Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip Sos için, ince doğranmış kuzu kulakları, fıstık, zeytinyağı, parmesan peyniri, sarımsak, tuz ve karabiberi mutfak robotunda çekin![]() Kabakları şekilli doğrayın, 1 dakika sıcak suda haşlayıp buzlu su dolu bir kaba aktarın ![]() Süzdükten sonra sos ile karıştırıp servis tabağına alın Üzerine bresaola dilimleri ve ince doğranmış salatalıkları yerleştirin Tuz ve karabiberle tatlandırın Kavrulmuş susam ve keten tohumu ile süsleyip servis yapın
|
|
|
|