Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, mantarlı, porcini

Porçini Mantarlı Biftek

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Porçini Mantarlı Biftek





4 dilim biftek
4 arpacık soğan
40 gr kurutulmuş porçini mantar veya
7~8 taze porçini mantar
1 kırmızıbiber
1 sivri biber
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
1/5 demet maydanoz
Tuz
Karabiber

Porçini mantarlı biftek:
Biftekleri jülyen doğrayın Kırmızıbiberi ve sivri biberi de jülyen doğrayın Kurutulmuş mantarları sıcak suda bekletip yumuşamalarını sağlayın Kağıt havlu üzerine alıp suyunu süzdürün

Bir tavada ayçiçeği yağı ve tereyağını eritin Küçük doğradığınız soğan ve sarımsağı ekleyip soteleyin Biftekleri ekleyip orta ateşte soteleyin Etler suyunu salıp çekinceye kadar pişirmeye devam edin

Su miktarı az gelirse çok az sıcak su ilavesi yapabilirsiniz Daha sonra biberleri ekleyin Biberler yumuşayınca mantarları ilave edin Tuz, baharatlar ve maydanozu ekleyip karıştırın Ocaktan alıp sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.