Narlı Et Kavurma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Narlı Et Kavurma![]() 500 gr kuşbaşı dana eti 1 iri soğan 6 arpacık soğan 1 su bardağı nar tanesi 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım su bardağı sıcak su 1 yemek kaşığı un Tuz Karabiber Narlı et kavurma: Bir kasede kuşbaşı etleri tuz ve karabiber serpip karıştırın ![]() Tencerede zeytinyağını ısıtın Ufak doğranmış soğanlarla etleri birlikte kavurun Salçayı ilave edin Etleri yarım su bardağı nar tanesiyle harmanlayıp su yunu çekinceye kadar pişirin Üzerine un serpip kavurmaya devam edin![]() Arpacık soğanları ve sıcak suyu ilave edip 5 dakika daha pişirin Kalan nar tanelerini ekleyip karıştırın ve ocaktan alın Sıcak servis yapın
|
|
|
|