Maydanozlu Marine Soslu Hindi Eti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Maydanozlu Marine Soslu Hindi Eti![]() 1 kg fileto hindi göğüs eti Marine için 1 demet maydanoz 1~2 dal taze kişniş 2~3 dal taze kekik 4 diş ince kıyılmış sarımsak Yarım çay bardağı zeytinyağı 2 yemek kaşığı limon suyu Tuz Karabiber Maydanozlu marine soslu hindi eti: Tüm yeşillikleri derin bir kaseye alın İnce kıyılmış sarımsağı, limon suyunu, zeytinyağını, tuzu ve karabiberi ekleyip el blenderi yardımıyla çırpın Hindi etlerini sosa bulayıp streç film ile kaplayın Buzdolabında en az 3-4 saat dinlendirin Izgara veya yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtın Etlerin her iki tarafını da pişirin Servis yapın
|
|
|
|