![]() |
Safranlı Pilavlı Hindi Butlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Safranlı Pilavlı Hindi Butlar![]() 2 hindi budu 15 taze patates 1 kahve fincanı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı taze biberiye 15 dilim pastırma 2 soğan 1 ![]() 1 tatlı kaşığı kekik 2 taze soğan Tuz karabiber Pilav için 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı sıcak su 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 çay kaşığı safran 1 havuç Safranlı pilavlı hindi butlar: Hindi butlarını yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pastırmalı patatesleri bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları temizleyip küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pastırmalı patatesleri fırında pişmekte olan hindiye ilave edin ve 10 dakika daha pişirin ![]() Safranlı pilav için pirinci bir tutam tuz ve 1 çay kaşığı limon suyu ilave edilmiş suda yarım saat kadar bekletin ![]() yıkayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hindiyi servis tabağına aktarın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|