![]() |
Fıstıklı Kuzu Fileto |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıstıklı Kuzu Fileto![]() 600 gr kuzu filetosu 100 gr toz antep fıstığı Galeta unu Tuz karabiber 1 tatlı kaşığı hardal 2 kereviz 2 kırmızı pancar Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı 5~6 yaprak mevsim yeşilliği Sos için 2 dal taze kekik 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak Tuz karabiber Fıstıklı kuzu fileto: Kuzu filetoları her iki tarafıda pembeleşinceye kadar tavada ayçiçeği yağı ile kızartın ![]() ![]() Kuzu filetoları fırın tepsisine yerleştirin ve 160 derece fırında 6-7 dakika pişirin ![]() Kereviz ve pancarları soyup ince doğrayın ve ayçiçeği yağında kızartın ![]() ![]() Kızarmış kereviz ve pancarları servis tabağına dizin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|