![]() |
Fırında Ankara Tavası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Ankara Tavası![]() 3 kg kuzu kol veya kaburganın alt kısımı 4 su bardağı pirinç 1 çorba kaşığı tereyağı 7 su bardağı su Tuz Fırında Ankara tavası: Kuzu kol ya da kaburganın alt kısmının zarlarını temizleyin ![]() ![]() Hazırladığınız kemikli parçaları bakır bir tavaya yerleştirip 7 su bardağı su ekleyin ![]() ![]() ![]() Pirinci yıkayıp süzün ![]() ![]() ![]() Pilavı fırından çıkarıp üzerine etleri yerleştirin ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : ODUN FIRININDA Bu tarif, orjinaline göre odun fırınında pişiriliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|