![]() |
Cevizli Ve Baharatlı Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Ve Baharatlı Hindi![]() Yarım paket margarin 500 gr hindi göğüs fileto 4 soğan 1-2 dal maydanoz 1 tutam kuru biberiye 2 çorba kaşığı iri çekilmiş ceviz 1 su bardağı süt kreması 5 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı sirke Tuz, karabiber Cevizli ve baharatlı hindi: Hindi filetoları una bulayın ![]() ![]() ![]() Margarini tavada eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavada kalan sosa süt kreması, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : KANSERE DUR DEYİN! Hindi etinde antioksidan özelliği olan 'konjuge linolmeik asit' adlı yağ asitleri bulunuyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|