![]() |
Milföyde Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföyde Biftek![]() 4 dilim biftek 5 kare milföy 4-5 mantar 1 sivribiber 2 çorba kaşığı doğranmış domates Tuz, karabiber 1 yumurta sarısı 50 gr tereyağı ya da margarin Milföyde biftek: Biftekleri teflon tavada yağsız olarak suyunu salıncaya kadar orta ateşte iki taraflı pişirin ![]() ![]() Mantarları yıkayıp kurulayın ve küçük küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Milföyleri merdane ile biraz açarak büyütün ![]() ![]() ![]() Kalan kare milföyü, ucu şekilli hamur kesici ile yarım santimlik şeritler halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|