![]() |
Fırında Sebzeli Kaburga |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Sebzeli Kaburga![]() 2 kg koyun kaburga 10 taze patates 2 havuç 1 kase mantar 300 gr arpacık soğan 2 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı margarin 2 defne yaprağı Tuz, kekik, karabiber Fırında sebzeli kaburga: Kaburgayı derin bir tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ve defne yaprağı ilave ederek 15 dakika haşlayın ![]() ![]() Havuçları temizleyip halkalar halinde dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Defne yapraklarını tencereden çıkarıp soğan, patates, tuz ve mantarları ilave edin ![]() ![]() ![]() Kaburga ve sebzeleri suyu ile birlikte fırın tepsisine alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|