![]() |
Keşkekli Kuzu Kaburgasından Lezzet Tacı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşkekli Kuzu Kaburgasından Lezzet Tacı![]() 850 gr'lık kuzu kaburgası (kafesi) 3 çorba kaşığı tereyağı 3 ![]() 2 çorba kaşığı yoğurt 1 çorba kaşığı salça 1 su bardağı dövme (aşurelik) buğday 1 soğan 8 arpacık soğan 100 gr ceviz içi 1 çorba kaşığı tozşeker 1 su bardağı sıvıyağ Keşkekli kuzu kaburgasından lezzet tacı : Kuzu kaburganın kemik uçları 5 cm açıkta kalacak şekilde kasapta hazırlatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşkeği hazırlamak için; soğanı kıyıp kalan tereyağında kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Garnitür için; tavada sıvıyağı ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Taç şeklinde hazırladığınız kaburgayı dik olarak servis tabağına yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|