Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabuğu, kızarmış, patates

Kızarmış Patates Kabuğu

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızarmış Patates Kabuğu





Malzemeler
5 Adet patates
2 Yemek kaşığı zeytinyağı
1 Yemek kaşığı taze biberiye ( ya da 2 çay kaşığı kuru biberiye)
1,5 Çay kaşığı tuz
1 Çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı
Fırını 180°C’de ısıt Patatesleri yumuşayıncaya dek fırında pişir Soğut Her patatesi 6 parçaya böl İçlerini bir kaşıkla iyice al Sadece kabukları kalsın Kabukları bir fırın tepsisine yerleştir Üzerine biberiye tuz ve biber serpip 15 dakika ızgaraya ayarladığın fırında pişir Tekrar çevirerek gerekirse kızarana dek 5 dakika daha fırında tut

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.