Kaparili Kanepe |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaparili Kanepe12 dilim baget ekmek 10-12 kiraz domates 50 gr parmesan peyniri 2 çorba kaşığı kapari 1'er tutam mercanköşk, nane, biberiye Tuz, karabiber Kızartmak için sıvıyağ Kaparili kanape: Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın Ekmek dilimlerini fırın tepsisine alıp her iki tarafını kızartın Domatesleri yuvarlak halkalar halinde doğrayıp kızarmış ekmeklerin üzerine yerleştirin Parmesan peynirini incecik dilimleyin Tavada sıvıyağı kızdırıp kaparileri 2- 3 dakika karıştırarak soteleyin Tuz, karabiber, mercanköşk, nane ve biberiyeyi ekleyip karıştırın Ekmek dilimlerinin üzerine serpiştirin Parmesan peyniri dilimleriyle süsleyip servis yapın Afiyet olsun |
|