![]() |
Afrodizyak Tavuk Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Afrodizyak Tavuk Eti![]() 500 gr tavuk kalça eti 50 gr kuru kayısı 1 kahve fincanı kırmızı şarap 4 közlenmiş salçalık biber 1 çay bardağı ayçiçeği yağı 3 arpacık soğan 1 tatlı kaşığı sarımsaklı tuzlu çeşni Defne yaprağı 1 çay kaşığı kekik 2 çay bardağı sıcak su 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 çay kaşığı tuz Afrodizyak tavuk eti: Kuru kayısıları yumuşaması için şarapta bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|