![]() |
Tavuklu Pilavlı Tas Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Pilavlı Tas Kebabı![]() 600 gr kuşbaşı tavuk göğüs eti 2 çorba kaşığı soya sosu 3 çorba kaşığı sıvıyağ 2 soğan 2 diş sarımsak 1 sivribiber 2 çorba kaşığı un 1 çay bardağı soyulmuş badem 2 su bardağı tavuk suyu 4 domates 2 çorba kaşığı limon suyu Tuz, karabiber, kırmızı tozbiber Süsleme için: 2 su bardağı pirinçle hazırlanmış sade pilav Tavuklu pilavlı tas kebabı: Yağı derin bir tavada kızdırıp tavuk etlerini kavurun ve kevgirle ayrı bir tabağa alın ![]() Soğan ve sivribiberi temizleyip doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesleri soyup doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|