Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
koşinya

Koşinya

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Koşinya





250 gr kemikli tavuk göğüs eti
50 gr hazır sebze çeşnisi
2 patates
2 diş sarımsak
250 gr süt
Ayçiçeği yağı
250 gr tereyağı
6~7 dal maydanoz
200 gr galeta unu
2 yumurta
Tuz

Koşinya:
Tavuk etlerini üzerini geçecek kadar su ilave edip haşlayın İnce kıyılmış sarımsak ve sebze çeşnisinin yarısını ekleyip kaynamaya bırakın

Kaynadıktan sonra etleri ufak parçalar halinde didikleyin Maydanozu ince kıyıp ilave edin Tavuk suyunu bir kaseye ayırın

Patatesi soyup bir tencerede haşlayın Haşlanan patetesleri bir kaba alıp çatalla ezerek püre haline getirin Diğer bir tencerede tereyağının yarısını eritip patatesi ve sütü ilave edin Tavuk suyu, tuz ve kalan sebze çeşnisini de ekleyip 5 dakika karıştırarak pişirin Ocaktan alıp soğumasını bekleyin Soğuyunca 5 dakika kadar yoğurun Hamurdan parçalar koparıp içine tavuk etlerinden paylaştırın Kenarlarını birleştirerek yumurta şekli verin

Bir kasede yumurtaları çırpın Hazırladığınız koşinyaları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayarak kızgın ayçiçeği yağında kızartın Domates dilimleri ve yeşilliklerle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.