![]() |
Fındıklı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fındıklı Tavuk![]() 4 tavuk göğüs eti 1 yumurta 1 çay bardağı un 1 su bardağı fındık 2-3 dal frenk soğanı Tuz, karabiber Kızartmak için Ay çiçeğiyağı Garnitür için 10 kırmızı kiraz domates 10 sarı kiraz domates Yarım çay bardağı maydanoz 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak Tuz Fındıklı tavuk: Fındığı iri kalacak şekilde kırın ve bir tabağa alın ![]() ![]() Tavuk göğüs etlerini et döveceği ile inceltin ![]() ![]() ![]() ![]() Garnitür için, domatesleri ortadan ikiye bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|