Güzel Bir Test! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Güzel Bir Test!Sadece 2 dakikanı ayır , bak göreceksin neler olacak Şimdi bu oyunu ciddiye al ve oyun bozanlık sakın yapmaa!!!![Anlaştık mı??] biliyorum biraz sacma ama güzel ben acayip şaşkınlık içerisinde kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunun sonunda güleceksin tabi,eğer oyun bozanlık yapmazsann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onun için herşeyi ,sıra sıra okuman gerekiyo, aşağıya bakmak yok, sıra sıra Oyunun ortasında korkacaksın belki ,rahat dur ve devam et okumayaa ![]() ![]() ![]() (bir isim yazacak olursan, emin ol ki, o kişiyi tanıyorsun) ![]() ![]() ![]() Bu oyun 3 dakikanı alacak onun icin konsantra ol ve soruları duygularına göre cevaplaaa� HAZIR MISIN ![]() ![]() ??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ BAŞLIYORUZZZ ![]() ![]() !!!! ÖLEYSE ![]() ![]() ![]() ![]() Eline bir KAĞIT ve bir KALEM al� >>UNUTMA!!!!!! soruları sıra sıra cevapla ve sakın aşağı bakma sonra pişmaannnn olursun hızlıca bakma sorulara, yoksa herşey bozulur� ŞİMDİİİİ 1) bir kağıdı yukarıdan asağıya 1'den 11´e kadar numarala 2 ) 1'le 2'nin yanına herhangi bir sayı yaz 3 ) 3'le 7'nin arkasına değişik isimler yaz ama karşı cinsiyetten unutma, aşağıya bakma� 4 ) 4,5 ve 6 nın yanına isimler yaz (mesela aile veya arkadaşlarının isimlerini) 5 ) 8,9,10 ve 11 'nin arkasina tanıdığın veye sevdiğin şarkı adlarını yaz� 6 Şimdi bir DİLEK tut Tuttuysan aşağı in bakalım neler göreceksin???? >>şimdiii gelelim açıklamalara: 1 ) bu oyunu belirli kişilere anlat kaç kişiye anlatacağın yazdığın kağıttaki,2 numaranin arkasında yazıyor 2 ) 3'ün arkasına yazdığın isim, çok sevdiğin biri 3 ) 7'nin arkasına yazdığın isim, sevdiğin biri ama aranız olmuyor 4 ) 4'ün arkasına yazdığın isim, kopamadığın biri 5 ) 5'in arkasına yazdığın isimi çok iyi tanıyorsun 6) 6'nın arkasına yazdığın isim, sana şans getiren biri senin (luckystar'ın)=şans yıldız'ın ![]() ![]() ![]() ![]() =) 7 ) 8'in arkasına yazdığın şarkı adı, 3 numaradaki kişiyle ilgili 8 ) 9'un arkasına yazdığın şarkı 7 numara içinnn![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ) 10 numaradaki şarkı sana çok bağlı (ruhun için iyi geliyo ) 10 )11'inci şarkı hayatla ilgili dugularını yansıtıyorr![]() BEN BU TESTİ UYGULADIM VE DOĞRU ÇIKTI YA SİZİNKİ???? sonuçları bekliyorum alıntıdır ![]() !
|
#6 |
|
tatia27
|
emegine saglık hemen hemen tutuyo oda durumumu genelde şarkılarla ifade ederim o yüzden galiba teşekkürler
|
#8 |
|
alselbeliz
|
evet ben bu testi daha önce yapmıştım ![]() hemen hemen doğru çıkıyo tekrar paylaştığın için teşekkürler![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
_SiYaH_
|
bende daha önce yapmıştım bu testi hepsi olmasada bi kısmı doğru çıkıo :) ![]() ![]() paylaşım için tşklr![]()
|