![]() |
Marakeş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marakeş![]() 2 yumurta 60 gr toz şeker 200 gr irmik Yarım paket kabartma tozu 50 gr doğranmış tuzsuz badem 80 gr margarin 3 yemek kaşığı bal 1 su bardağı su 1 su bardağı naneli çay 2 tatlı kaşığı toz jelatin 50 gr bütün badem 2 yemek kaşığı su Marakeş: Bir kapta yumurta ve şekeri mikserle iyice çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Jelatin tozunu 2 yemek kaşığı su ile yumuşatın ![]() ![]() ![]() İrmikli pastayı bardakların ebatında yuvarlak halkalar halinde kesin ve servis bardaklarına paylaştırın ![]() Bal ve suyu bir kasede karıştırın ve bardakların üzerine aktarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|