![]() |
Yufkalı Tel Kadayıf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Tel Kadayıf![]() 2 tuzsuz yufka (yufkacılarda ve büyük marketlerde bulunur) 500 gr tel kadayıf 100 gr margarin 2 su bardağı ince çekilmiş antepfıstığı Şerbet için 3 su bardağı tozşeker 2 su bardağı su Süslemek için 2 çorba kaşığı ufalanmış antepfıstıklı krokan 300 gr kaymak Yufkalı tel kadayıf: Margarini oda ısısında bekletip yumuşatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkayı rulo şeklinde sıkıca sarın ![]() ![]() yağlanmış fırın tepsisine dik olarak yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Şerbet için şeker ve suyu tencerede kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|