Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gevrekli, muzlu, mısır, tatlı

Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı





1 paket muzlu puding
2 su bardağı süt
Yarım paket toz kremşanti
Yarım su bardağı soğuk süt
1 su bardağı mısır gevreği
1 muz
1 çay bardağı fındık

Süslemek için
2 yemek kaşığı file fındık
Çikolatalı pasta süslemeleri

Muzlu ve mısır gevrekli tatlı:
Süt ve pudingi tencerede karıştırın ve orta ateşte pişirin Ilınmaya bırakın Kremşantiyi süt ile iyice çırptıktan sonra buzdolabında yarım saat bekletin Ilınan pudinge mısır gevreğini ve kremşantiyi ekleyip karıştırın Baton kek kalıbının içine strech folyo yerleştirin ve pudingin yarısını kalıba aktarın Üzerine muz dilimleri ve kırılmış fındık serpip kalan pudingi ekleyin Buzdolabına alıp 1 gece bekletin Kalıbı ters çevirip tatlıyı servis tabağına yerleştirin Üzerini fındık ve çikolatalı pasta süslemeleriyle süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.