Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
jole, vişneli, yoğurtlu

Vişneli Ve Yoğurtlu Jole

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vişneli Ve Yoğurtlu Jole





1 + 3/4 su bardağı dondurulmuş vişne
2 su bardağı vişne suyu
15 yemek kaşığı toz jelatin
1 su bardağı az yağlı yoğurt

Süslemek için
Nane yaprakları

Vişneli ve yoğurtlu jole:
Kadehlere vişneleri paylaştırın İçi buz dolu bir kaseye kadehleri yan yatırın Vişne suyunun yarısını bir tencereye alın Kaynamaya yakın ocaktan alıp, üzerine 1 yemek kaşığı toz jelatin serpin Jelatin çözülene kadar karıştırın Vişne suyunun yarısını vişnelerin üzerine döküp, hafif donana kadar buz dolu kasede eğik olarak bekletin Kalan vişne suyunu ısıtın İçine jelatin ilave ederek eritin ve yoğurtla karıştırın Yoğurtlu karışımı vişnelerin üzerine aktarıp buzdolabına alın Donunca üzerlerini nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.