![]() |
Kat Be Kat Paluze |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kat Be Kat Paluze![]() 1 çay bardağı vişne suyu 1 çay bardağı elma suyu 1 su bardağı nar suyu 3 yemek kaşığı toz şeker 3 yemek kaşığı nişasta Yarım paket kare bisküvi 1 su bardağı ceviz içi Süslemek için Nane yaprağı Ceviz içi Kat be kat paluze: Bisküvileri elinizle ufalayarak iri dövülmüş ceviz içi ile karıştırın ![]() Küçük bir tencerede nar suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp servis yapacağınız kadehin 1/3’ini dolduracak şekilde aktarıp soğumaya bırakın ![]() ![]() Elma suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine aktarıp soğumaya bırakın ![]() ![]() Vişne suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine döküp soğumaya bırakın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|