![]() |
Cevizli Sarma Kadayıf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Sarma Kadayıf![]() 300 gr tel kadayıf 1 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 çay kaşığı tarçın 150 gr tereyağı Şerbet için: 2 su bardağı su 2 su bardağı tozşeker 25 gr tereyağı 1 çay kaşığı limonsuyu Süsleme için: 8-10 adet yarım ceviz içi Cevizli sarma kadayıf : Çekilmiş ceviz içine tarçın ekleyip karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını eritip her kadayıf parçasının üzerine 1-2 kaşık yağ gezdirin ![]() ![]() Tozşekerle suyu bir tencerede kaynatın ![]() ![]() ![]() Kadayıfı fırından alıp sıcak şerbeti hemen üzerine gezdirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|