![]() |
Harem Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harem Tatlısı![]() 1 kg kuru kayısı 2 çay bardağı pirinç 1 ![]() 2 kahve fincanı kuru üzüm 2 diş karanfil 1 çay kaşığı tarçın 3 kahve fincanı tozşeker 1 su bardağı su Süsleme için: 100 gr kaymak 3 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı Harem tatlısı: Kayısıları yıkayıp tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Karanfilleri havanda ezerek toz haline getirin ![]() ![]() ![]() Kayısıları ikiye açıp içlerini hazırladığınız pirinçli karışımla doldurun ![]() ![]() Su ve kalan tozşekeri kaynatıp tepsiye dökün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|