![]() |
Narlı Ve Zerdeçallı Kup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Narlı Ve Zerdeçallı Kup![]() Narlı pelte için 2 nar 2 su bardağı su 2 su bardağı taze sıkılmış nar suyu 1 su bardağı tozşeker 4 çorba kaşığı buğday nişaştası Zerdeçallı muhallebi için 4 su bardağı süt 1 yumurta sarısı 1 su bardağı tozşeker 1 ![]() 1 çorba kaşığı buğday nişastası 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı zerdeçal Süslemek için 5 çorba kaşığı nar tanesi Narlı ve zerdeçallı kup: Nar suyu, su, şeker ve nişastayı tencereye alıp kısık ateşte devamlı karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Buğday nişasta ve unu tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Kısık ateşte devamlı karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki renkli muhallebiyi renk değişimlerine göre servis kuplarına paylaştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|