Muzlu Krep |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muzlu Krep2 yumurta 15 çay bardağı tozşeker 1 paket vanilya 1 su bardağı un 1 su bardağı süt 150 gr bitter çikolata 3 muz Muzlu krep: Yumurta, tozşeker, vanilya, un ve sütü mikserle çırpın Teflon tavayı hafifçe yağlayın ve krep hamurundan 1 kepçe kadarını tavaya dökün İki tarafını da hafif kızarıncaya kadar pişirin Hamur bitinceye kadar işlemi tekrarlayın Krepleri 4’e katlayın Kat aralarındaki ceplere muz dilimlerini yerleştirin Çikolatayı küçük parçalara bölerek kaseye alın İçi sıcak su dolu tencereye çikolata kasesini yerleştirin ve eriyinceye kadar bekleyin Yağlı kağıttan hazırlanmış külaha çikolatayı doldurun Krepin içine ve üzerine çikolata sıkarak süsleyin Servis yapın |
|