Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fındıklı, kızartması, muz

Fındıklı Muz Kızartması

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fındıklı Muz Kızartması





2 muz
1 su bardağı un
1 kahve fincanı ince çekilmiş fındık içi
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı su
2 çorba kaşığı nişasta
50 gr tereyağı
Taze çekilmiş karabiber

Fındıklı muz kızartması:
Hamur yoğurma kabında elenmiş un, kabartma tozu ve fındık içini harmanlayın Azar azar su ilave ederek sıvı bir hamur elde edin

Muzları üç eşit parçaya kesip sırasıyla nişastaya ve sıvı hamura bulayın Tereyağını bir tavada ısıtıp muzları kızartın Servis tabağına alıp isteğe göre taze çekilmiş karabiber, krema yada bal ile servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.