![]() |
Şeftalili Ve Zencefilli Mus |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeftalili Ve Zencefilli Mus![]() 2 çorba kaşığı margarin 2 şeftali 1 tatlı kaşığı zencefil 1 çorba kaşığı soyulmuş badem 1 paket labne peyniri 1 fincan yoğurt 2 çorba kaşığı şeftali suyu 1 tatlı kaşığı vanilya 2 çorba kaşığı pudra şekeri Şeftalili ve zencefilli mus: Şeftalilerin kabuklarını soyup dilimleyin ![]() ![]() Margarini yumuşaması için oda ısısında bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musların kalıptan kolayca çıkması için, kalıbı ılık suya batırıp çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|