![]() |
Elmalı Ve Fıstıklı Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Ve Fıstıklı Pay![]() 2 su bardağı un 6 yemek kaşığı soğuk su Yarım su bardağı tereyağı Elmalı harç için 3 elma 1 yemek kaşığı limon suyu Yarım su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı çekilmiş Antep fıstığı Süslemek için İri çekilmiş Antep fıstığı Toz fıstık Elmalı ve fıstıklı pay: Fırını 180 dereceye ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buzdolabında dinlendirdiğiniz hamurun bir parçasını alıp merdane ile açın ![]() ![]() ![]() ![]() Elmalı harç için, elmaları rendeleyip diğer malzemelerle bir kapta karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|