Enginar Carpaccio Ve Bebek İç Bakla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Enginar Carpaccio Ve Bebek İç Bakla![]() 4 kişilik ![]() ![]() Malzemeler: Körpe fesleğen çiçekleri 4 adet ayıklanmış enginar kalbi 1 su bardağı ayıklanmış ve haşlanmış iç bakla 100 gr kestane mantarı4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 küçük diş sarımsak 1 çorba kaşığı trüf mantar yağı Tuz Çektirilmiş Karabiber Hazırlanışı: Mantarları doğrayın ve ezilmiş sarımsak ve dört kaşık zeytinyağı ile ateşte soteleyin Sotelenen mantarları ateşten alın ve soğumaya bırakın Soğuduktan sonra blenderdan geçirdiğiniz mantarları, tuz, karabiber ve trüf mantar yağı ile lezzetlendirin Enginarları hafif diri kalabilecekleri şelikde haşlayın, incecik dilimler halinde kesin ve servis tabağına dizin Üzerlerine trüflü mantar sosu gezdirdikten sonra iç baklalar ve fesleğen tomurcuklarını serpiştirip dekore edin
|
|
|
|